Ανοιχτά μαθήματα

Το τελευταίο Σάββατο του κάθε μήνα στο Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης και Πολιτισμού "Μελετητήριο", δίνεται η ευκαιρία στους γονείς, που τα παιδιά τους φοιτούν στο Μελετητήριο, να γνωρίσουν μεθόδους σύγχρονης διδακτικής.

Περισσότερα

Διδασκαλία μουσικού οργάνου

Το Κέντρο Μελέτης "Μελετητήριο" σε συνεργασία με την αναγνωρισμένη από το κράτος Μουσική Σχολή "Ευμέλεια" δίνει τη δυνατότητα σε ενήλικες και παιδιά, να μάθουν να εκφράζονται μουσικά, μέσα από το όργανο που θα ήθελαν να παίζουν.

Περισσότερα

Δραματοποίηση λογοτεχνικών κειμένων

Τα παιδιά νιώθουν πραγματικά ελεύθερα όταν αποκτούν τη δυνατότητα να εκφράσουν με δημιουργικούς τρόπους, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους.

Περισσότερα

Εκπαιδευτικές εκδρομές

Στα πλαίσια της Μόρφωσης και του Πολιτισμού το Κέντρο Μελέτης "Μελετητήριο" οργανώνει μικρές αποδράσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντες και τις γνώσεις των παιδιών.

Περισσότερα

Μαθήματα σκοπού

Το σκάκι έχει αποδειχθεί από αρκετές μελέτες πως έχει ευεργετικές συνέπειες στα παιδιά και τους ενήλικες.

Περισσότερα

Μουσικοκινητική Οrff

Ο διάσημος γερμανός συνθέτης Carl Orff (1895-1982) ανέπτυξε ένα πρόγραμμα στη δεκαετία του 1920 με στόχο τη μουσική διδασκαλία σε παιδιά.

Περισσότερα

Ορθοφωνία – Φωνητική

Κατά την ομιλία μας ή όταν τραγουδάμε, θα πρέπει κάθε λέξη μας να ακούγεται καθαρά, να μην προβληματίζει τον άνθρωπο που μας ακούει.

Περισσότερα

Τραγούδι

Δώστε στο παιδί την ευκαιρία να αγαπήσει το τραγούδι μέσω της δικής του φωνής.

Περισσότερα

Χορωδία

Η χορωδία, ή χορός (λατ. chorus) είναι ένα μουσικό σύνολο τραγουδιστών. Η χορωδιακή μουσική, με τη σειρά της, είναι η μουσική που εκτελείται από ένα τέτοιο σύνολο.

Περισσότερα

Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με το email σας και κερδίστε έκπτωση στα δίδακτρα!
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Close this popup