Ποιοι είμαστε

Το Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού «Μελετητήριο» είναι:

Το Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού «Μελετητήριο» ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, δουλεύουμε ανεξάρτητα τις ανάγκες του κάθε παιδιού αλλά συγχρόνως μέσα σε μικρή ομάδα μέχρι τεσσάρων ατόμων. Στο Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού «Μελετητήριο» οι μαθητές μελετούν τα μαθήματα του σχολείου για την επόμενη ημέρα και προετοιμάζονται για το επαναληπτικό της κάθε ενότητας με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου.

Οι Μαθητές

Μελετούν σε έναν ιδιαίτερο και ευχάριστο χώρο. Μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν με σκοπό τη συγκράτηση και την αφομοίωση της γνώσης. Μαθαίνουν να οργανώνουν το χρόνο τους. Καλλιεργούν τον προφορικό και το γραπτό λόγο, τη μαθηματική σκέψη και την αφαιρετική τους ικανότητα μέσα από την ακατάλυτη δύναμη της τέχνης και του πολιτισμού.

Οι Γονείς

Είναι ήσυχοι στη δουλειά τους αφού τα παιδιά τους βρίσκονται στα χέρια εκπαιδευτικών με πείρα, παιδαγωγική κατάρτιση και συνεχή επιμόρφωση. Διαπιστώνουν σε σύντομο χρόνο ότι επενδύουν σωστά για το μέλλον των παιδιών τους.


Οι Εκπαιδευτικοί

Είναι όλοι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους, μορφωμένοι, καλλιεργημένοι και κυρίως έχουν αγάπη και πάθος γι' αυτό που κάνουν.

Επιπλέον

Ειδικά τμήματα μελέτης για μαθητές με δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, δυσαριθμησία καθώς και τμήματα μελέτης ξένων γλωσσών.

 
Εμείς μαθαίνουμε στο παιδί “το σύστημα” πώς δηλαδή ο κάθε μαθητής να μελετά μόνος του. Δεν δίνουμε μασημένη τροφή κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που μας γνωρίζουν.

Οι Στόχοι που θέτουμε.


Απαλλαγή των εργαζόμενων γονέων από το άγχος της φύλαξης και μελέτης των παιδιών τους.

Μελέτη με μεθοδικότητα, σύστημα, οργάνωση του χρόνου.

Συνεργασία και κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Καλλιέργεια της αφαιρετικής ικανότητας ώστε να διακρίνει τα ουσιώδη (λέξεις κλειδιά) από τις λεπτομέρειες.

Καλλιέργεια του γραπτού και του προφορικού λόγου.

Καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης.

Καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης.

Κυρίως όμως καλλιέργεια αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στον εαυτό του, συγκρότηση της προσωπικότητάς του γιατί έτσι όλη η διαδικασία της μάθησης είναι μια ευχαρίστηση και όχι ένας εξαναγκασμός.

Κέντρο Μελέτης "Μελετητήριο"

Το Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης και Πολιτισμού "Μελετητήριο" ιδρύθηκε το 2008

 
 

Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με το email σας και κερδίστε έκπτωση στα δίδακτρα!
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Close this popup