Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για το 2014 με νέες δραστηριότητες στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ / Στέκι Μελέτης-Μόρφωσης-Πολιτισμού

evmeleia
Ωδείο Ευμέλεια
6 Ιουνίου 2014
Ημέρα Γνωριμίας
25 Αυγούστου 2014
Όλα

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές για το 2014 με νέες δραστηριότητες στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ / Στέκι Μελέτης-Μόρφωσης-Πολιτισμού

Καλωσορίζουμε όλους εσάς που μπαίνετε στο site μας για να μας γνωρίσετε! Στέλνοντας το παιδί σας στο Κέντρο Μελέτης «Στέκι Μελέτης-Μόρφωσης-Πολιτισμού» το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνετε την καλύτερη επένδυση.

Χώρος

Για το σχολικό έτος 2013-2014 ο χώρος που φιλοξενεί το «Στέκι Μελέτης- Μόρφωσης-Πολιτισμού» στην οδό Αιγαίου 39, στη Νέα Σμύρνη έγινε περισσότερο ελκυστικός για τα παιδιά για να μελετούν σε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και οικογενειακό περιβάλλον.

Εκπαιδευτικοί

Το προσωπικό που ασχολείται με τα παιδιά σας είναι όλοι πτυχιούχοι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, δάσκαλοι, ειδικοί παιδαγωγοί, φιλόλογοι και μαθηματικοί με πείρα και μεράκι, αλλά κυρίως αγάπη για τα παιδιά.

Δίδακτρα

Φέτος, λόγω κρίσης, τα δίδακτρα είναι οικονομικότερα για να μπορούν όλοι οι γονείς να προσφέρουν ποιοτική μάθηση στα παιδιά τους.

Δραστηριότητες

Παράλληλα σε ένα ξεχωριστό χώρο γίνονται μαθήματα διάφορων δραστηριοτήτων (μουσικό όργανο, ξένες γλώσσες, σκάκι, βιβλιοδρομίες ανάγνωσης) για να αποφεύγονται οι κουραστικές μετακινήσεις μαθητών και γονέων από σχολή σε σχολή.

Επισκέψεις

Είμαστε στη διάθεσή σας να επισκεφτείτε το χώρο μας κάθε μέρα από 11.00 π.μ.  έως 08:00 μ.μ. ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού.

Και φέτος  ανοιχτά  Μαθήματα

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ επειδή γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το αντικείμενο που λέγεται οργανωμένη και ουσιαστική απογευματινή μελέτη (μαθαίνω πώς να μαθαίνω) και εποικοδομητική-δημιουργική απασχόληση.

Οι γονείς των μαθητών μας έχουν την ευκαιρία το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα να παρακολουθούν ανοιχτές διδασκαλίες και να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά τους μελετούν και αφομοιώνουν τις πληροφορίες.

Επικοινωνία

Τα τηλέφωνα του ‘ Μελετητηρίου ’ :  210-9355557   &   6972218026.

Προσφορές  για το  2013-14

Οι μαθητές που φοιτούν στο « Στέκι Μελέτης – Μόρφωσης – Πολιτισμού » και επιθυμούν να μάθουν ένα μουσικό όργανο ( πιάνο – αρμόνιο – κιθάρα – ντραμς – βιολί ) στο Ωδείο «Ευμέλεια»  της Τζίνας Φωτεινοπούλου , αναγνωρισμένο από το κράτος θα έχουν έκπτωση.

Την ίδια έκπτωση θα έχουν τα αδέρφια τους και οι γονείς τους.

Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με το email σας και κερδίστε έκπτωση στα δίδακτρα!
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Close this popup