καθηγητες μελετουν μαζι

Εμείς, στο Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού "Μελετητήριο" πιστεύουμε πως όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξαρτήτως της πείρας ή της βαθμολογίας των πτυχίων τους δεν πρέπει να επαναπαύονται.

Για το λόγο αυτό, φροντίζουμε οι εκπαιδευτικοί μας, όχι μόνο να είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους και Πτυχιούχοι Πανεπιστημίων, αλλά και να έχουν μόρφωση και πάθος για αυτό που κάνουν.

Για το λόγο αυτό, φροντίζουμε, για την διαρκή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών μας, με σεμινάρια που αφορούν τις νέες μεθόδους παιδαγωγικής και διδακτικής, ενώ ταυτόχρονα, όλοι οι εκπαιδευτικοί μας είναι σε συνεργασία μεταξύ τους, με στόχο την αμοιβαία βελτίωση τους για την αντιμετώπιση των παιδιών που μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία στη μάθηση.

Μαθαίνουμε στα παιδιά τη συνεργασία μέσω των προτύπων που τους δίνουμε, διότι η ομάδα πετυχαίνει περισσότερους στόχους από τη μονάδα.

Φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών μας, με σεμινάρια αλλά και μέσω της μεταξύ τους συνεργασίας, διότι η ομάδα θα πετύχει πιο πολλούς στόχους από τη μονάδα
 

Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με το email σας και κερδίστε έκπτωση στα δίδακτρα!
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Close this popup