Αποτελεσματική μελέτη

Αντιμετώπιση δυσλεξίας

Είναι δική μας υπόθεση η αντιμετώπιση της δυσλεξίας, της δυσαναγνωσίας, της δυσορθογραφίας και γενικά των μαθησιακών δυσκολιών.

Περισσότερα

Αποτελεσματική μάθηση

Στο Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού Μελετητήριο, δίνουμε έμφαση όχι μόνο στο να μάθει το παιδί το μάθημά του για την επόμενη ημέρα,αλλά να αποκτήσει μακροπρόθεσμη γνώση, να αναπτύξει την αφαιρετική του ικανότητα, να μάθει να σκέφτεται και να αυτενεργεί.

Περισσότερα

Επενδύστε στο παιδί

Τα παιδιά, τις περισσότερες φορές κρύβουν θησαυρούς μέσα τους, που αν δεν καλλιεργηθούν με τον κατάλληλο τρόπο, είτε θα αργήσουν να εμφανιστούν, είτε θα χάσουν το δρόμο τους και δε θα τους εμφανίσουν ποτέ.

Περισσότερα

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Εμείς, στο Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού "Μελετητήριο" πιστεύουμε πως όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξαρτήτως της πείρας ή της βαθμολογίας των πτυχίων τους δεν πρέπει να επαναπαύονται.

Περισσότερα

Μελέτη μέσω σχεδιαγραμμάτων

Τα οπτικά διαγράμματα βοηθούν ιδιαίτερα τους μαθητές στο να οργανώσουν όσα διάσπαρτα υπάρχουν μέσα στο μυαλό τους, για να μπορέσουν στη συνέχεια να εκφραστούν μέσω του γραπτού ή του προφορικού λόγου.

Περισσότερα

Ξένες γλώσσες

Τα παιδιά σας χρειάζονται βοήθεια για τη μελέτη και την κατανόηση των ξένων γλωσσών που κάνουν στο σχολείο;

Περισσότερα

Ομαδικότητα & συνεργασία

Το Κέντρο Μελέτης Μόρφωσης Πολιτισμού "Μελετητήριο", ΔΕΝ είναι φροντιστήριο, δουλεύει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού αλλά και συγχρόνως στα πλαίσια μιας μικρής ομάδας μέχρι 4 ατόμων.

Περισσότερα

Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με το email σας και κερδίστε έκπτωση στα δίδακτρα!
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Close this popup